Sharia4Holland uit zware doodsbedreigingen tegen Wilders

Nederland, april 2011

De extremistische organisatie Sharia4Holland bedreigt Wilders in twee huiveringwekkende videotoespraken op het YouTube-kanaal van de organisatie. Voorman Abu Imran: ‘Wilders, denk je niet dat er een moslim zal zijn die op een dag jou larie beu zal zijn en zal doen wat Mohammed Bouyeri heeft gedaan?’
Imran noemt Wilders een vervloekte, ongelovige hond. In een langdurige smeekbede vraagt hij Allah ‘alle ziekte op aarde’ uit te storten op Wilders.
De bedreigingen zijn een reactie op Wilders’ aankondiging dat hij volgend jaar komt met Fitna-2, waarin hij ‘het barbaarse leven van de zieke geest van Mohammed’ wil blootleggen. Imran: ‘Hoe durft hij zich negatief uit te laten over de profeet, die het best denkbare karakter had, de meest edele persoon was, met de allerhoogste status, die enorm respect genoot tijdens zijn leven?’
En: ‘Denk je echt dat je nooit een moslimvrouw of –man zal tegenkomen die plotseling uit het niets opduikt? Denk je echt, dat je áltijd beschermd zal zijn. Of je bent welkom moslim te worden, als broeder in het geloof. Zo niet, dan moet je klaar staan voor de consequenties’.
Het aanbod zich te bekeren, is volgens een jihaddeskundige binnen de inlichtingenwereld een serieuze aanwijzing dat er plannen zijn om de politicus iets aan te doen: ‘In de koran staat dat iedereen die je aan gaat vallen, je vooraf, doorgaans 2 maanden, moet waarschuwen dát je gaat aanvallen en dat men de tijd krijgt zich te bekeren. Osama bin Laden deed dat 2 maanden voor 9/11. Deze waarschuwing werd ook gegeven 2 maanden voor de aanslagen in Londen en in Madrid’.
Zie ook:
Sharia4Holland: oproep aan koningin Beatrix zich tot islam te bekeren
Sharia4Holland vrienden: Hakim Traidia, Martijn de Koning en Samira Bouchibti

Telegraaf, 8 april 2011
YouTube Sharia4Holland 'Wilders O hond van de romeinen'