Zwarte vlaggen boven Rome ‘moslim-cellen in Europa wachten op orders van de kalief’

Internationaal, april 2015

In het meeste recente boek van ISIS, De zwarte vlaggen uit Rome legt ISIS uit hoe het Europa wil veroveren. Arabist Martin Janssen: ‘In het boek worden scherpe analyses worden afgewisseld met weinig realistische scenario's die waarschijnlijk worden ingegeven door het apocalyptische wereldbeeld van IS’. De verovering van Rome zal de bekroning van de verovering van Europa zijn en de totale overwinning op het christendom symboliseren.
Fundament van de ISIS-strategie is de massa-immigratie van moslims naar Europa. De eerste generatie waren slaven, de tweede ontspoorde door het "racisme" van Europa, waardoor een volgens ISIS heilzaam segregatieproces op gang kwam. Moslimjongeren leerden in de gevangenis de echte of salafistische islam kennen. Dit is het ontwaken van de islam in het nietsvermoedende Europa.
Al-Qaida aanslagen toonden hoe Europa kon worden aangevallen: met kleine geheime cellen die aanslagen plegen. Talloze slapende cellen in Europa wachten nu op orders van de kalief. Er is nu tweedeling van de Europese nazi-orde tegenover de politieke sharia-islam. Moslims sluiten hierbij ‘allianties zullen met linkse activisten die toch al met bewondering naar moslims kijken’.
Een beslissend Armageddon begint in 2020 in de Syrische plaats Dabiq. Vele Europese bekeerlingen tot de islam zijn het geheime ISIS-wapen. 

Katholiek Nieuwsblad, april 2015